Hakkımızda

23-05-2023 16:38
Hakkımızda
LAMBACI TUR İÇ VE DIŞ TİC. İNŞ. LTD. ŞTİ. 2010 yılında TEKSAN İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ şirketi bünyesinde kurulmuştur.

Taşınabilir enerji sektöründe kısa süre içerisinde Türkiye’nin ilk 10 firması arasında yerini almıştır. Dünyanın kaliteli, rekabetçi ürün ve markalarını Türkiye pazarına sunmuş olan firmamız, gelişen teknoloji ve rekabet şartlarında kendini sürekli yenileyerek yoluna devam etmektedir. 

VİZYON

Odaklandığı  sektörde girişimci ve güvenilirliği tanınan, itibarlı bir dünya şirketi olmak.

MİSYON

Müşteri memnuniyetine odaklanarak rekabet üstünlüğü sağlayan, uluslar arası markalarla rekabet edebilen , ürün ve hizmetlerinde kaliteden ödün vermeyen, faaliyetlerin ve mali performansıyla sürekli ve büyüyen, sektörde adından güvenirliğiyle bahsettiren, topluma ve çevreye katkı sağlayan bir şirket olmak.

Kurumsal Değerler

Orbus Lambacı, çalışanları ve yaşattığı değerleri ile bir bütündür. En başta gelen sorumluluğumuz vizyon ve misyonumuza uygun hareket etmek, tüm paydaşlarımıza değer katmak, davranış ve ilkelerimizde saygın ve örnek bir kuruluş olmaktır. Başarımızın sürekliliği, sosyal sorumluluk ve çevreye saygı bilinciyle kaliteli çözümler üreterek güvenle topluma sunmak, günlük işlerimizde ve aldığımız karada bu değeri yüceltme konusunda üzerimize düşeni yapmamıza bağladır.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.